TERTÚLIA: Manual dels vins catalans als restaurants
Tema del dia: Restauració
L’entrevista del dia: El Manual dels vins catalans als restaurants
Aquest manual ha estat editat per Cuina i l’INCAVI, amb el suport de l’Associació Vinícola Catalana i pretén ser una eina útil per als restaurants amb consells sobre el servei de vi, la seva guarda i les carácterístiques dels vins catalans, entre d’altres.
- Toni Cruces, secretari de l’Associació Vinícola Catalana
- Gemma Urgell, cap de comunició de l’INCAVI
- Xavi Ayala, sommelier i copropietari “Lo Bistró-Mollerussa”
Conduïda per Josep Sucarrats director de Cuina
La Setmana del Vi TV és un espai d’informació, d’opinió, debat i entreteniment. Un espai plural, divers, equilibrat, que mostrarà la riquesa del vi a Catalunya. Des de nord fins al sud. Des de pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.
Hi trobareu una programació de matí, que anirà de les 11:00 a les 13:10h, aproximadament; amb entrevistes, tertúlies i taules rodones sobre els temes més d’actualitat i de relleu al sector. I a la tarda, de 17:00 a 20:00h, aproximadament, espais de divulgació, amb presència de totes les DO, amb una mirada cultural i curiosa, amb tastos de vi i convidats que expliquin la seva experiència escollint el vi català.
Un canal, una programació, un conjunt de mirades, que expliquin per què Catalunya és un país de vins.