Tastos virtuals del Celler de Capçanes
ACTIVITAT GRATUÏTA
Des de Celler de Capçanes oferim dos tipus de tastos virtuals, ambdós a través de la plataforma Zoom (facilitarem tota la informació sobre com participar-hi a través de les nostres xarxes socials).
Tast UN RAÏM, QUATRE TERRES
Una sola varietat de raïm: la Garnatxa negra. Un sol poble: Capçanes, a la comarca del Priorat, DO Montsant. Un sol celler: Celler de Capçanes. Quatre sols diferents: Panal, Calissa, Llicorella i Argila, que donen quatre vins diferents.
En aquest tast, tenim la possibilitat d’apreciar com la terra en què creixen les vinyes pot arribar a influir sobre les característiques dels vins que se n’obtenen.
- Dimarts 10 de novembre, a les 20h, en anglès
- Dimecres 11 de novembre, a les 20h, en xinès
- Dijous 12 de novembre, a les 20h, en català
- Dissabte 14 de novembre, a les 20h, en castellà
Tast PERAJ HA’ABIB, TRES GENERACIONS
El Celler de Capçanes va ser el primer celler de Catalunya i resta d’Espanya en elaborar un vi kosher (vi apte per a ser consumit per jueus). Des de la seva primera anyada el 1995 fins a l’actual, ha estat un vi molt ben valorat que ha anat recollint premis i reconeixements arreu del món. Per celebrar l’última medalla Vinari d’Or al millor vi negre de criança dels Premis Vinari 2020, us oferim un tast de tres anyades diferents d’aquest vi tan especial en format de botellins de 0,37 litres.
- Divendres 13 de novembre, a les 20h, en català
- Diumenge 15 de novembre, a les 18h, en castellà
On adquirir els nostres vins per fer el tast?
Directament al Celler de Capçanes (botiga@cellercapcanes.com) o a botigues especialitzades:
– Barcelona: Vilaviniteca
– Tarragona: Licors Jove; Vinovi; Colt del Martell
– Reus: Celler vicava, Bodega la Parra
– Valls: Magatzem del vermut
– Coma-ruga: Licors Jane winestore
– Vendrell: Bodega Carbo
– Tortosa: Licors Monclus
– Cambrils: Licors Morell
– Falset: Vins i olis del Priorat
– Mora d’Ebre: Oliva supermercats
– Lleida: Taller gastronòmic Sabors