Tast Biodiversitat: influencia el paisatge botànic de les vinyes en les aromes del vi?
Presentació del resultat d’un estudi que estableix la relació entre les aromes de les plantes existents en una finca i les aromes del vi.
Es tastaran els vins analitzats.
Amb: Enric Barta
Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i Enginyer Tècnic Agrícola i Enòleg per la Universitat Politècnica de Catalunya. Va estudiar a la Universitat de Califòrnia a Davis. És investigador de l’INCAVI
El projecte ha comptat amb la participació dels cellers Vinyes Domènech, Perelada, LaFou, La Gravera i Can Feixes, INNOVI i l’INCAVI
> Més informació sobre l’estudi aquí
Aquesta activitat s’inclou en el programa de l’Aula de la Setmana del Vi Català, que tindrà lloc en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona (a la Fira de Barcelona, a Montjuïc).
Aforament limitat. No es fan inscripcions i s’accedirà per ordre d’arribada.