Ruta enogastronòmica de Figueres: dels clàssics a l’avantguarda
L’essència de la gastronomia empordanesa és l’excel·lent qualitat i la potent personalitat dels seus productes locals, en gran part resultat del binomi “mar i muntanya”, únic i intrínsec en el territori.
Aquest enclavament estratègic, juntament amb la proximitat amb França i la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica de Catalunya en terres empordaneses, amb establiments com l’Hotel Duran i El Motel Hotel Empordà, el Bulli o el restaurant Mas Pau.
Un dels productes estrella d’aquesta terra són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà. Descobriu i tasteu, doncs, aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès (i els nous talents que el perpetuen) maridat amb els vins de la nostra terra en aquesta ruta enogastronòmica de la mà de la sommelier Laura Masramon.
PREUS
– Tarifa completa: 25€
– Tarifes reduïdes: 20€ (estudiants, Carnet Jove, persones jubilades i persones amb jubilats i persones amb carnet de discapacitat)
– Infants i adolescents entre 11 i 17 anys : 15€
RESERVA PRÈVIA
sommelier@lauramasramon.com | 609199086