Presentació del llibre ‘Catalunya Terra de Vi. Les Denominacions d’Origen”, un recorregut per la DO catalanes.
Amb Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca, Ramon Nadal, d’edicions Andana i Alba Balcells, directora general de l’INCAVI.
Conversa moderada per la periodista Ruth Troyano.
El llibre ha estat editat per Edicions Andana amb la col·laboració de l’INCAVI i compta amb versions en català, castellà i anglès. Es tracta d’un llibre de promoció dels vins catalans i del territori en el qual s’elaboren.
Compta amb un pròleg del sommelier Josep Roca, una fitxa tècnica de les característiques de cada una de les DOs: situació i superfície, geologia i sòls, climatologia, vinyar i varietats, vins, història i DO. Un recull de textos, un per cada DO de diversos autors vinculats cada un d’ells amb el territori que descriuen: Lluís Tolosa (Alella), Josep Sucarrats (Catalunya), Ramon Francàs (Cava), Josep Maria Sans i Travé (Conca de Barberà), Rafa Gimena (Costers de Segre), Clara Antúnez (Empordà), Toni Orensanz (Montsant), Pep Antoni Roig (Penedès), Toni Massanés (Pla de Bages), Albert Martínez López-Amor (Priorat), Esteve Giralt (Tarragona) i Eva Vicens (Terra Alta).
Compta amb mapes de les diferents DOs il·lustrats per Lluís Masachs i 176 fotografies en total, la majoria d’elles de la fotògrafa Maria Rosa Ferré (algunes DOs han cedit també fotografies d’arxiu de diferents autors).
El llibre és de gran format (24×30 cm.), té 304 pàgines impreses a tot color i està enquadernat amb tapa dura. El seu PVP és de 36 €.