Els cellers a les xarxes socials
ENODATA és el major estudi dels cellers catalans a les xarxes socials.
Per tercer any consecutiu presentem un baròmetre de quina és la presència dels elaboradors catalans a Instagram, Facebook i Twitter, amb el nombre de seguidors, la interacció, el creixement anual, separat per tipus de cellers o regions vinícoles, que culmina amb el TOP 100 dels cellers catalans a les xarxes.
En aquesta edició, elaborada per ENOTURISTA amb el suport de l’INCAVI, també estudiem TikTok, LinkedIn i Youtube, per ajudar a valorar quines xarxes tenen més futur i quines seran les tendències del 2022.
Una altra de les novetats és la presentació de l’ENODATA dels influenciadors del vi a Catalunya.
Presentació dels resultats amb Judith Cortina i David Jobé, periodistes i directors del portal ENOTURISTA, representants de l’INCAVI i dels cellers estudiats.
Judith Cortina, periodista i directora d’ENOTURISTA.cat.
Després de més de 15 anys de treballar a Ràdio 4 i Informatius Tele 5, ara es dedica plenament a la divulgació de l’enoturisme i la cultura de vi a Catalunya, a través del portal líder en experiències d’enoturisme en català.
David Jobé, periodista i directora d’ENOTURISTA.cat.
Divulgador dels vins catalans i dels viatges a les regions vitivinícoles de Catalunya i arreu del món. Durant més de 15 anys va treballar a RAC1, Catalunya Ràdio i la SER. Ara també dóna classes a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.
Aquesta activitat s’inclou en el programa de l’Aula de la Setmana del Vi Català, que tindrà lloc en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona (a la Fira de Barcelona, a Montjuïc).
Aforament limitat. No es fan inscripcions i s’accedirà per ordre d’arribada.