No es pot celebrar una Setmana del Vi Català sense comptar amb la millor gastronomia. Ho sabem… i no us fallem!
Una opció és el sopar maridatge amb vins de la DO Penedès que es celebrarà al restaurant Acqua de Sitges. Durant l’àpat, que és el tret de sortida de la Ruta Gastronòmica DO Penedès, els propis elaboradors presenten cada un dels vins que podràs tastar.
També podràs gaudir d’un menú degustació de tardor al Restaurant Brichs de Falset, amb maridatge de vins de la Finca del Mas d’En Gil de Bellmunt del Priorat, o d’un sopar maridatge en un paisatge muntanyenc de somni: al Restaurant Grèvol, tot un referent de la vall de Camprodon, amb vins ecològics 100% monovarietals del Celler Bergonyó i Durall
I si enlloc d’entaular-te prefereixes picar d’aquí i d’allà, la ruta Tapantoni és l’opció ideal. Tapes i vins de les DO catalanes a l’emblemàtic barri de Sant Antoni de Barcelona.